• Dutch
  • English
  • French
Referenties
 

Patrick Cams, project & deployment manager bij Toyota Motor Europe: “Ik heb intens samengewerkt met Wim tijdens de implementatie van het “Vehicle Order Management System” bij Toyota Europe. Dit systeem is gebaseerd op de Oracle e-Business Suite oplossing. Wim’s doortastendheid en professionalisme  betekende een aanzienlijke toegevoegde waarde voor mijn organisatie en verantwoordelijkheden. Zijn klant- en oplossingsgerichte houding en zijn aanspreekbaarheid maken van hem de berouwbare coach waarmee plezierig en professioneel mee samen kan worden gewerkt. Ik wil hem als engagement manager ten zeerste aanraden bij andere projecten.”

Etienne Stouten, Directeur SAPaddons Benelux: Ik vertrouwde ettelijke keren op Wim’s inzicht en ervaring toen hij een klanten-relatiebeheerder was bij SAP Nederland. Hij werkte nauw samen met top-500 klanten van SAP waar zijn dienstbaarheid en streven naar optimale klanttevredenheid ten zeerste op prijs werd gesteld. Hij is een solide vertrouwensadviseur die goed kan luisteren naar de klant met telkens een focus op de goede zakelijke relaties en de strategische bedrijfsdoelstellingen. Tijdens escalaties hield hij altijd het hoofd koel om het probleem prioritair op te kunnen lossen. Wim hielp ons nieuwe business voordelen ontwikkelen waardoor mogelijke escalaties werden voorkomen. Rekening houdende met een gemiddelde kostprijs van meerdere tienduizenden Euro’s per escalatie, heeft zijn werk sterk bijgedragen tot ons succes.”

Fred Peters, ICT Director bij Van Gansewinkel Group International : “Bij Océ technologies –vanuit het hoofdkantoor in Venlo Nederland (3 biljoen Euro omzet, aanwezig in 35 landen, 25 000 medewerkers)- was ik verantwoordelijk voor de implementatie en uitrol van de strategische SAP projecten in Europa. Wim was onze SAP Customer Relation Manager en hij beproefde voortdurend de doelstellingen van de projecten en van onze business. Zijn pro-actieve instelling en focus op escalatiepreventie waren een stimulans voor mijn medewerkers. Hun betrokkenheid werd versterkt en hun vastberadenheid om de projectdoelstellingen te behalen binnen tijd, scoop en budget werd groter. Het kunnen beschikken over een coachende Engagement & Change Manager als Wim betekende een echte toegevoegde waarde tot het behalen van succes.

Mail of bel ons